В последните месеци британският кралски двор е в наистина безпрецедентна

...
В последните месеци британският кралски двор е в наистина безпрецедентна
Коментари Харесай

Дългоочакваното завръщане на принц Уилям - какъв ще е първият му ангажимент след диагнозата на Кейт Мидълтън

В последните месеци английският кралски двор е в в действителност невиждана обстановка, в която най-дейните членове на семейството трябваше да отсрочат уговорките си поради здравословни или фамилни проблеми. Принц Уилям излезе в насилствен отпуск още преди Кейт Мидълтън да разгласи, че е болна от рак, а отсъствието му продължи малко по-дълго от предстоящото.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън желаят да отсрочат наследяването на трона - ето за какво
Отказаха ли се Уилям и Кейт от престола

Поне краткотрайно

По първичен проект принцът на Уелс трябваше да се върне към кралските си задължения след Великден. Но това се случва повече от половин месец по-късно. Вчера, 16 април, от двореца Кенсингтън дадоха информация за първия му ангажимент след оповестяването на диагнозата на брачната половинка му. 

Чаканото завръщането на принц Уилям ще бъде на следващия ден, 18 април. Той ще посети няколко благотворителни организации, занимаващи се с понижаване на изхвърлянето на храна и обезпечаването й на хора в потребност. Тази активност е обвързвана с главната концепция на тазгодишните награди Earthshot - оптимално понижаване на хранителните отпадъци. Цел, която и самият си сложи след коронацията предходната година.
 Снимка 661454

Първият ангажимент на бъдещия престолонаследник съответствува с края на ваканцията на трите им деца, който е през днешния ден, 17 април. Очаква се графикът му да бъде доста по-свободен от преди, с цел да има опция да прекарва оптимално време със фамилията си и да се грижи за Кейт Мидълтън, която има потребност както от физическа, по този начин и от прочувствена поддръжка по време на възобновяване си, написа People.

Разбира се, постоянно са вероятни и промени с в началото оповестените проекти, тъй като, както към този момент го потвърди, принц Уилям слага брачната половинка и околните си преди всичко. Така да вземем за пример той избра да не участва на поклонение на своя кръстник принц Константин Гръцки, тъй като тъкмо в този ден са разбрали, че Кейт е болна от рак.
 Принц Уилям и принц Джордж дружно на футболен мач без Кейт Мидълтън
Забавленията по мъжки на Уилям и Джордж

Какви ги правят, до момента в който Кейт се възвръща вкъщи

А за някои по-продължителното от предстоящото неявяване на принц Уилям от кралските дела е знак, че положението на принцесата на Уелс евентуално е по-тежко и комплицирано, в сравнение с всички ни се желае. Съвсем предстоящо обаче детайлности за него не са известни, евентуално и няма да бъдат. Затова ни остава само да се надяваме скоро да забележим и Кейт Мидълтън на някое обществено събитие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР