В последните кръгове от първенството ветеранът Георги Илиев често блестеше

...
В последните кръгове от първенството ветеранът Георги Илиев често блестеше
Коментари Харесай

Георги Илиев: Спирам с футбола заради помията във Варна

В последните кръгове от шампионата ветеранът Георги Илиев постоянно блестеше с голове и асистенции и е в учредена на победната серия на Локомотив (Пловдив), написа " Меридиан мач ". Силните му изяви предизвикаха всички на „ Лаута “ да се опитат да убедят своя любим да подпише нов контракт и да остане на терена най-малко до края на сезона. 38-годишният халф е единствено на крачка от равнене и възстановяване на върха за най-вече мачове в българския футболен хайлайф. Към момента Илиев има 453 срещи, записани с екипите на Черно море, ЦСКА и Локомотив (Пловдив). Рекордът се държи от Марин Бакалов (454), играл в „ А “ група за Ботев (Пловдив), Марица (Пловдив), ЦСКА, Спартак (Пловдив) и Олимпик (Галата).

- Жоро, в последните дуели се отличаваш и още веднъж показваш изключителна класа за нашето състезание, усещаш ли, че може да продължиш и след зимата?
- Решил съм на 100 %, че спирам с футбола. Имам контракт с Локото до зимата, само че изрично споделям, че приключвам кариерата си и ще забележим отсега нататък с какво ще се занимавам.

- Защо е това извънредно решение, в случай, че в Локо (Пд) всички желаят да продължиш най-малко до лятото?
- Трябва да взема това решение не със сърцето, а с разсъдъка. Много играчи на моята възраст пропущат момента. Увличат се, тъй като обичат футбола... Когато обаче разсъдъкът ти диктува да кажеш „ Стоп “, би трябвало да вземеше извънредно решение. Бях решил да спра още лятото, само че по-късно, което се случи във Варна взех решение, че краят би трябвало да е по-позитивен и по тази причина се окуражих да подобря върха за най-вече мачове в елита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР