В последните години все по-популярно стана схващането, че поддържането на

...
В последните години все по-популярно стана схващането, че поддържането на
Коментари Харесай

Домашната атмосфера - дали само жената трябва да носи отговорност?

В последните години все по-популярно стана схващането, че поддържането на здравословен психически климат в къщата е обвързване единствено на дамите. 
Щом е жена, това значи, че потребностите на фамилията са от първостепенно значение и са в нейните ръце. Тя би трябвало да умее да поддържа както прочувственото благоденствие на брачна половинка, по този начин и да се оправя с грижата за децата, да поддържа комфорта в жилището и всички останали битови „ наслаждения “.
Така по отношение на брачна половинка се счита, че той е виновен за кариерното развиване, парите и придобиването на нов статут. Излишно е да споделяме, че сходни заблуди унищожават браковете.
Следвайки тази логичност, мъжете стартират да се отдалечават от ден на ден от фамилиите си, да се освобождават от всякаква отговорност, по отношение на връзките и да заемат позицията на консуматори.
Той е консуматор, а тя муза
Нейното обвързване е да следи душевното равновесие на брачна половинка си, да покровителства, обича, поддържа, изглажда острите ъгли. 
Ако дамата не може да се оправи, тогава не е чудно, за какво той е изгубил интерес към нея и е потърсил подобен на открито. Много биха споделили, дано тя се научи да се оправя с гнева и невниманието си, да отиде при психолог, търсейки нови смисли. Това е нейната женска задача. А може би не?
Защо дамата не би трябвало да поеме всичко върху себе си?
Защото няма орис, учредена на пола. Разсъждавайки по този метод, мъжете изневеряват и бързо стават нагли, окачвайки проблемите си на дамата.
 5 имена на мъже, които наподобяват огромни женкари 5 имена на мъже, които наподобяват огромни женкари
Има мъже, за които е всекидневно да се споделя няма да пропусне нито една пола. Такъв мачо може да е фамилен човек, само че зад скромния му външен...
Печели малко - брачната половинка е отговорна, тъй като не е „ въодушевила “ добре. Децата порастват неконтролируемо? Именно тя не ги възпитаваше добре, пренебрегваше майчинския си дълг. 
Той – прибира се в неприятно въодушевление, харчи пари за пиво, има държанка?
Изискванията към нея ще нарастват скокообразно. Вече няма да е задоволително да е единствено бавачка, персонален психолог, готвач и секретар, само че и още, и още отговорности. 
Всички те ще бъдат употребявани в рецензия, обезценяване, бойкот, отбягване на директни претенции и даже нахлуване. 
Какво желае тя?
Добре е, в случай че дамата в точния момент прозре манипулативния темперамент на такова държание. Ако самата тя си втълпи в главата, че фамилията е единствено нейна грижа и отговорност, че е длъжна да угажда на брачна половинка си във всичко, да угоди на настроението му, да танцува като „ мечка на цигуларя си “, тогава няма на кого да се сърди.
С течение на времето възприятието за непълноценност може да се напласти у нея. Това единствено утежнява нещата. Такива дами губят всевъзможен интерес и почитание, стартират да търсят дефекти у самите себе си.
Спрете да сте жертва
 Какво внушава Камала Харис с белия костюм в нощта на изборите Какво внушава Камала Харис с белия костюм в нощта на изборите
Веднага откакто Камала Харис се качи на сцената в Уилмингтън, Делауеър, в събота вечер, обществените мрежи се извършиха с изявления с...
Не забравяйте, че сте в една и съща лодка!
Ако сътрудниците в действителност ценят своя съюз. Те би трябвало да схванат, че вземат участие във взаимоотношения на равна основа, взаимно си въздействат. Любовта е развой, който включва двупосочен продан на опит, страсти, мъдрост, признателност, удоволствия. 
Ако някой самичък напусне играта, енергийният продан незабавно стопира и фамилията умира. Ето, за какво дамата не може да дърпа всичко сама, създавайки атмосфера от нищото, без да получи връщане на морална или материална поддръжка или помощ от мъж. Те са пасажери на една и съща лодка. Затова двама би трябвало да гребат, в случай че не желаят да потопят кораба си.
Кой е виновен за прочувствените проблеми? 
Отговорът е повече от явен: И двете страни. Понякога съпрузите основават спорове инцидентно, от време на време преднамерено, само че вземат участие в това дружно. Това значи, че решението би трябвало да се търси дружно, като обединен екип, който има обща цел. Последната би трябвало да е да са щастливи, да поддържат мощен брак. 
Обърнете внимание и на това, че те не би трябвало да са врагове един на различен, не са злонамерени критици, не са кармични учители, мъчители или жертви. Те са съдружници, едно цяло. Ето, за какво благосъстоянието на фамилията, зависи от напъните и на двамата.
Време е да се отървете от неприятните вярвания и да се научите да работите в екип. В противоположен случай пътищата ви ще се разминават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР