В последните години от живота си Ванга предрича нов потоп

...
В последните години от живота си Ванга предрича нов потоп
Коментари Харесай

Ванга предрича нов потоп на Земята, казва, че Черно море ще стигне до Сливен

В последните години от живота си Ванга предсказва нов потоп на Земята и споделя, че Черно море ще стигне до Сливен. Никой не може да каже сигурно, че тя е направила тези предсказания, които се популяризират от хора, общували поединично с нея. Факт е обаче, че няколко разнообразни индивида свидетелстват за едно и също – тя е предрекла жестоките порои у нас, написа „ Всеки ден “.
Ванга видяла по какъв начин в първата половина на 21 век Черно море уголемява територията си и елементи от него навлизат навътре в България.
Тя даже планувала, че поради трусове и порои Пирин планина ще потъне в забележителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, като и за траките, са свещена планина.

През 1996 година в изявление пред съветския предприемач и народен представител Антолий Лубченко, на основата на което е основан филмът „ Вангелия “, петричката пророчица приказва за нов потоп.
„ Потоп също ще има, след 30 или 40 година
Голямо тяло ще дохвъри до Земята и ще се удари във водата.
Вълните ще отмият доста страни и нации и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят положителните, а злите, които се вършат на доста хитри, ще загинат. Много, доста от тях ще загинат. А по-късно ще настъпи доста добър живот и величие “, споделя тогава Ванга.

Тук обаче тя не загатва нищо съответно за Черно море. Според основателя на Бялото приятелство Петър Дънов „ Средиземно море ще се съедини с Каспийско море, в Азия ще се образуват доста и огромни езера. Балканският полуостров последователно ще потъва, а Средиземното море ще се приближи до Родопите. Някои приморски градове на Черно море ще потънат – пристанище може да бъде един по-вътрешен град. Япония ще потъне напълно. Но в този момент стават катаклизмите на по-далечните места, а Балканският полуостров е оставен за по-подир “. Това споделя Учителя в беседата си „ Храна, вода, топлота, светлина “, която е оповестена в книгата му „ Тихият глас “. Спящият оракул Едгард Кейси още в първата половина на 20 век предсказва нов потоп, който напълно ще промени очертанията на континентите и международния океан. В по-ново време различен американски оракул – Гордън Майкъл Скалион, предсказва неща, които са прекомерно близки до казаното от Ванга и Дънов.

Според него „ Испания и южната част на Португалия ще изчезнат изцяло от лицето на земята. Под вода ще бъдат и 3/4 от Италия – ще потънат Венеция, Неапол, Рим и Генуа. Ватиканът ще се избави – градът ще бъде пренесен на нагорнище. От Сицилия до Сардиния ще се появят нови земи. Черно море ще потопи България и Румъния. На територията от Полша до Турция ще се развихри велика Свещена война, която ще остави след себе си пепелища и малко оживели земи. Част от западна Турция ще бъде скрита под водата – новата брегова линия ще минава сред Кипър и Истанбул “.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР