В последните години Леонардо ди Каприо привлича вниманието не толкова

...
В последните години Леонардо ди Каприо привлича вниманието не толкова
Коментари Харесай

Да откажеш на ди Каприо: Беше добре, но определено не и най-доброто, което съм опивала

В последните години Леонардо ди Каприо притегля вниманието не толкоз с функциите си в киното, колкото с любовните си завоевания. Неведнъж артистът става обект на смешки поради усета си към млади хубавици до 25 години. А тези дни една от тях показа забавни детайлности за срещата си с Лео.

Моделът на Playboy Хике Кьонингс е на 22 години и влиза в графата любимки на 49-годишната звезда от " Имало едно време в Холивуд ". Тя е на корицата на последния брой на нидерландското еротично списание, а в него споделя за вечерта, в която се е срещнала с него.

Това се случва на частно празненство в скришен клуб в Лос Анджелис, в който се влиза единствено с предложения. " Видях го да седи там с черната си качулка и черна шапка и направихме зрителен контакт ", казва тя. Малко по-късно мениджърът на Леонардо ди Каприо е отишъл, с цел да й каже, че той желае да приказва с нея.

Двамата водят къс диалог, в които хубавицата акцентира обстоятелството, че той излиза единствено с девойки под 25 години. А Лео бързо се признава за " отговорен " в това провинение.

Следва целувка, която Кьонингс дефинира като странна. " Беше добре, само че несъмнено не беше най-хубавото, което съм опивала ", безапелационна е тя. Блондинката приключва описа си с значимата детайлност, че е била поканена да си тръгне дружно с артиста, само че е отказала.

Казала му е, че не го познава задоволително добре, а отводът й несъмнено го е изненадал, тъй като не е привикнал да му отхвърлят. Няколко минути по-късно обаче Леонардо ди Каприо си е намерим друга млада хубавица в бара и след това си е тръгнал с нея.

" Лео е прекомерно чудноват и прекомерно остарял ", споделя Хике. А и си е имала едно мислено, тъй като от свои познати, които не са му отказвали, знае, че той има малко странни предпочитания в леглото. Като да вземем за пример да слуша музика на слушалки или да поставя възглавница върху главата на дамата. Е, това несъмнено не е по усета на всяка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР