В последните години две млади принцеси се опитаха да избягат

...
В последните години две млади принцеси се опитаха да избягат
Коментари Харесай

Дубайски принцеси в неволя се опитват да избягат от строгия семеен порядък

В последните години две млади принцеси се пробваха да избягат от своя татко, всемогъщия емир на Дубай Мохамед бин Рашид ал Мактум след мъчителни драми, почтени за трилър и в последна сметка претърпели неуспех. Сега шестата брачна половинка на емира - принцеса Хая, която избяга в Лондон - желае отбрана от английското правораздаване.

В Обединените арабски емирства - стратегическа страна в Персийския залив - случаите с " принцесите бунтарки " станаха център на медийното внимание и разбуниха духовете в Дубай, който пази в цялостна поверителност протичащото се в ръководещото семейство. Градът-държава ръководи доста деликатно имиджа си в чужбина на значим интернационален финансов център и парадайс на лукса за туристите с гигантските си търговски центрове и все по-впечатляващи и съвременни небостъргачи.

Това лято обаче, 45-годишната Хая, шеста брачна половинка на владетеля на емирството от 2004 г,. провокира сензация, като избяга в Лондон от 70-годишния си брачен партньор.

Впоследствие тя предприе невиждана процедура против брачна половинка си, като изиска във вторник пред съдията по фамилни каузи в лондонския Висш съд да получи мярка за отбрана от насилствен брак, какъвто може да бъде натрапен на едно от двете деца на двойката.

Хая изиска също мярка за отбрана от издевателства, както и защита за децата си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР