В последните дни на октомври и първите на ноември, миналото

...
В последните дни на октомври и първите на ноември, миналото
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

В последните дни на октомври и първите на ноември, предишното ще подсети за себе си. Това ще се дължи на ретроградните Венера и Уран и ще докара до обрати в любовния живот. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Между вас и половинката ви несъмнено се случва нещо, което се нуждае от внимание. Възможно е финансови усложнения да се окажат причина за разногласия, възприятие за неустановеност. Венера е ретроградна във вашия бранш на взаимоотношенията в сряда и ще ви подсети какво в любовния ви живот има потребност от корекция. Може да става въпрос за пари или нещо друго в този смисъл.

Телец

Тази седмица, Венера, която понастоящем е ретроградна в партньорския ви бранш, ще се опълчи на Уран, който в този момент е в знака Телец. Не може да се каже какво ще се случи под въздействието на тази сила. Възможно е да дадете втори късмет на някого, знаейки надълбоко в себе си, че той няма да се промени. Друга опция е сътрудникът ви да се покаже в светлина, в която не сте очаквали да го видите.

Близнаци

От 5 октомври, планетата на любовта Венера зае своята ретроградна позиция, което наложи промени освен във финансов и любовен проект. Що се отнася до романтиката и любовния ви живот, тази седмица ще решите дали да дадете на някого втори късмет. Нещата ще са леко комплицирани. Ако се намирате във връзка, с половинката ви е изцяло допустимо да усетите мъртвило на любовните искри, само че това е единствено краткотрайно.

Рак

Драмата в любовния ви живот може да доближи своя връх. Възможна е разлъка, в случай че скоро сте се срещнали с някого, защото той или тя ще ви разочароват по някакъв метод. Ако това се случи, не губете вярата си в любовта.

Лъв

Меркурий ще се реалокира във вашия бранш на романтиката и дружно с Венера ще създадат по този начин, че мислите ви да бъдат ориентирани най-вече към любовта. Решенията, които сте вземали в предишното може да ви разочароват по някакъв метод. Добрата вест? Ще имате опция да поправите нещата.

Дева

Разговорите с половинката ви ще са фокусирани повече върху финансовите въпроси и по-малко върху романтиката. Сериозно обвързаните Деви ще имат мотив за наслада, която ще отнеме вниманието ви от ежедневния стрес. Въпреки дребните усложнения ще съумеете да останете положителни и да се радвате на това, което имате. Любовта може да е малко объркана, само че е същинска.

Везни

Венера, която към момента е в ретроградна позиция, ще ви накара да се съмнявате в себе си, да се обвинявате, изключително когато става въпрос за обич. Всъщност е тъкмо противоположното и би трябвало да го осъзнаете. Вместо да се затваряте в себе си, припомнете си какъв брой скъпи качества имате, покажете самочувствие. Любовта ще последва.

Скорпион

Уран пътува във вашия партньорски бранш, той ръководи гама от страсти. През тази седмица ще бъде в съпротива на Венера, която е ретроградна в знака на Скорпион. Това ще докара до безпорядък в любовния ви живот, неща от предишното ще припомнят за себе си.

Стрелец

Имате отличен късмет да се освободите от оковите на вашето минало, които са ви дърпали обратно от преживяването на обич, която знаете, че в действителност заслужавате. Този самоналожен затвор е време да си отиде и да разрешите на сърцето да се развълнува. Може би сте желали сътрудник, който не е подобаващ за вас. За благополучие, тази седмица ще осъзнаете, че е време да отворите нова врата пред себе си.

Козирог

Неочаквана обстановка в любовта ще имат представителите на зодия Козирог. Венера и Уран ще бъдат в съпротива във вашия бранш на романтиката. Възможно е сред вас и другар да прехвърчат любовни искри. Ако се намирате във връзка, не е изключено ваш приятел/приятелка или прочут да прояви интерес към половинката ви. Ами в този момент?

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия сантиментален бранш, ще се реалокира в 11-и дом на другарствата. Това ще отвори пред вас нови вероятности в любовен проект, положителни благоприятни условия за нови познанства с забавни персони. Обвързаните Водолеи ще могат да създадат проекти за занимателно събиране или къса отмора.

Риби

Думите ще излизат бързо от устата ви и ще може да кажете нещо на половинката си, за което ще съжалявате на по-късен стадий. Има вид сътрудникът ви да загуби някакъв източник на пари, не го съдете. Вместо това окажете нужната поддръжка. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР