В последните дни и седмици усмивката на Илон Мъск никаква

...
В последните дни и седмици усмивката на Илон Мъск никаква
Коментари Харесай

Падението на Илон Мъск

В последните дни и седмици усмивката на Илон Мъск никаква я няма. Милиардерът наподобява кахърен, а зложелатели и даже досегашни негови поддръжници се състезават да го замерват с обвинявания. В резултат на това, акциите на Tesla бележат спад с 3.5% при започване на тази седмица.

Преди дни още веднъж се разшумя към Мъск във връзка избавителната акция на децата в пещера в Тайлнд. Той отиде персонално на място дружно със своята миниподводница и няколко водолаза, подготвени да оказват помощ при потребност.

Но екипът, който към този момент бе образуван на място, съумя да извади учениците живи и здрави и без играчката на милиардера. А желанието на Мъск да бъде потребен със своите технологии бе несъмнено като пиар акция от един от спасителите - британеца Върнън Ънсуърт.

 Снимка 368803

Явно това по никакъв начин не се понрави на милиардера, а ответната реакция лепна голяма черна точка върху репутацията му. Мъск назова същия този избавител " pedo " (съкратено от педофил) в собствен туит.

След това очевидно се усети, че е направил огромна нелепост, само че към този момент беше късно, тъй като Ънсуърт прозорливо е запазил обидното изявление по негов адрес, написа Reuters. И по този начин от воин, подготвен на подвизи, Мъск доста бързо се срина до позицията на огромния губещ.

 Защо Илон Мъск спи под бюрото си
Защо Илон Мъск спи под бюрото си

Жертвите зад триумфа

И всичко това на фона на големите компликации при производството на Tesla Model 3 в последните месеци, които също съумяха да приземят милиардера с фантазии, които не се побират в рамките на нашата планета .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР