В последните дни един слух обикаля медиите. Според него поп-фолк

...
В последните дни един слух обикаля медиите. Според него поп-фолк
Коментари Харесай

Блага вест в поп фолка? Преслава издаде истината със СНИМКИ

В последните дни един слух обикаля медиите. Според него поп-фолк певицата Преслава е бременна за повторно, а доказателствата за това били неопровержими - тя била позакръглила форми, а на рождения ден на Софи Маринова пила единствено и само вода.



Е, истината се оказа тъкмо противоположната. Преслава не е бременна и си го призна сама в Instagram, където отговори на въпроси на своите почитатели. Ето и доказателството:



Сред другите въпроси, които ѝ бяха заложени, бе дали в миналото е имала силикон. Отговорът и тук бе " не ", като единствената интервенция, която Преслава в миналото си е правила, е тази на носа. Преди време тя бе споделяла, че не си е слагала даже ботокс или хиалурон, каквито клюки също имаше.

Преслава се похвали, че от 4 години не е пушила, като също така опроверга и изказванието, че е отслабнала с шейк. " Никога не съм рекламирала артикули за намаляване, няма и да го направя ", безапелационна е тя.



Певицата издаде и нещо любопитно - в учебно заведение обичаният ѝ предмет е бил математиката.

Иначе Преслава разгласи, че готви дуетна ария с мъж, само че парчето ще се появи чак следващата година. Става въпрос за ария с Константин, за която се разбра по-рано от изявление на Софи Маринова. Сигурни сме, че ще се трансформира в голям шлагер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР