В последните дни БСП е получила повече от 70 сигнала

...
В последните дни БСП е получила повече от 70 сигнала
Коментари Харесай

БСП е получила 70 сигнала за роднински назначения

В последните дни Българска социалистическа партия е получила повече от 70 сигнала за назначения на родственици на политици в разнообразни общини из цялата страна. Това заяви Жельо Бойчев, народен представител от Българска социалистическа партия пред Нова телевизия.

Той заявява, че битката против съответния управнически модел, прилаган от ГЕРБ, ще продължи до победа, като левицата е подготвена да вади на повърхността порочни практики за места, където те са факт.

" Ние ще се противопоставяме на модела, при който партията се сраства с страната и се вършат назначения без състезания. Политическата власт не би трябвало да се употребява за подсилване на партийни структури и по този начин да се въздейства на резултатите от изборите ", добави Бойчев.

" Има опити за налагане модела на ръководство " партия-държава ". Гласуването на оставката на Делян Добрев беше първият протест на партията против Бойко Борисов. Определено тези несъгласия ще избуяват и ще бъдат риск за стабилността на страната ", сподели социалистът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР