В последните 24 часа видяхме доста добре синхронизиран дует между

...
В последните 24 часа видяхме доста добре синхронизиран дует между
Коментари Харесай

Асен Василев: Видяхме добре синхронизиран дует между Радев и Борисов

В последните 24 часа видяхме сносно синхронизиран дует сред Радев и Борисов. Това сподели Асен Василев от " Продължаваме промяната " на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Асен Василев акцентира, че Политическа партия няма да поддържа кабинет на ГЕРБ. " Има девет законопроекта, които Народното събрание би трябвало да придвижи, с цел да предложим кабинет на малцинството ", съобщи той.

По думите, в случай че президентът наложи несъгласие, това ще потвърди, че последните три седмици вместо да бъдат признати значимите законопроекти, в това число и същински бюджет, народните представители са се занимавали с Изборния кодекс на вятъра.

По отношение на острите думи от страна на президента, Василев разяснява, че неговите отношение с Румен Радев са били прецизно институционални и прочете определение на столичния Административен съд по проблема Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", че " липсват доказателства, че дължимата държавна такса е импортирана, тъй че президентът може да назова шарлатани и Административния съд на София-град. " Когато нещо го мисля, го споделям. За да тръгнем напред като страна, би трябвало да стартираме да споделяме всичко, което мислим и виждаме ", добави той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР