В посещение в Пазарджик Кирил Петков, съпредседател на партията ПП-ДБ,

...
В посещение в Пазарджик Кирил Петков, съпредседател на партията ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Кирил Петков от Пазарджик: Без реформи в службите, сезирането на органи е празнословие

В посещаване в Пазарджик Кирил Петков, съпредседател на партията ПП-ДБ, съобщи, че без незабавни промени в службите за сигурност , всевъзможни дейности против нереформирани органи са единствено „ общо говорене “. Петков акцентира, че предлагането на учен Николай Денков за промяна на шефа на Държавната организация за национална сигурност /ДАНС/ беше блокирано от президента, което съгласно него значи, че промените са отсрочени.

Петков дружно с кмета на града Петър Куленски се срещна с локалната конструкция на партията, с цел да обсъдят бъдещето на общината. Той изрази своето удивление от напредъка, който Пазарджик е постигнал в посока бистрота и успеваемост.

„ Това превзето положение на общината може да се случи на всички места в България “ , съобщи той и акцентира, че нито един град в страната не би трябвало да се оправдава с невъзможността да усъвършенства своето ръководство.

Петков изрази своята горделивост от напъните на локалните хора и водачи в Пазарджик и даде обещание, че локалната власт ще работи интензивно през идващите четири години , с цел да трансформира града в образец за останалата част от страната. Според него, Пазарджик би трябвало да следва „ Модела на смяната “, който включв а ръководство без корупция и основаване на условия за по-добър живот за жителите.

Кирил Петков акцентира смисъла на промените в държавните структури и капацитета на локалните общности да се трансфорат в модел за стабилно и отговорно ръководство.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР