В поредното издание на Честно казано с Люба Кулезич по

...
В поредното издание на Честно казано с Люба Кулезич по
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” - за изхода на правовата държава, за еколидерката Грета и за имотната мафия

В следващото издание на ”Честно казано с Люба Кулезич ” по Евроком ще научите за обединяването на близо 300 съдии против опитите Темида да бъде сплашена. Ще чуете дали Грета Тумберг е жертва или еколидер от друго потомство. Ще станете съпричастни на една новела за кражба на парцел.

На изхода на правовата страна, подбутвани от прокуратурата. В студиото Нели Куцкова, някогашен ръководител на Съюза на съдиите в България, за невижданото обединяване на близо 300 съдии против опитите Темида да бъде уплашена и използвана с политически цели.

Защо тъгува Грета Тунберг? Новата „ икона “ на екопротестите - за едни жертва на политическа педофилия, за други еколидер от друго потомство. Как мръщенето на 16-годишното шведка промени дебата за климатичните промени? Екологът Борислав Сандов и финансистът Виктор Папазов.

“Имотната мафия и аз “ - една новела за безпардонната кражба на парцел, по автентичен случай от софийския квартал „ Лозенец “. Багерите към този момент победиха къщата, ще победи ли истината в съда? Гостуват създателите на текста и „ жертви “ в новелата - Антоанета и Кръстьо Попови.

Коалиция „ Ние, жителите “ с претенденти на локалните избори 2019-а. Пенка Маринова и Даниел Божилов коментират генезиса на неизпълнените обещания „ от избори до избори “ и методите това да бъде променено.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР