В поредна смущаваща ситуация попадна Джо Байдън. Този път американският

...
В поредна смущаваща ситуация попадна Джо Байдън. Този път американският
Коментари Харесай

В поредна смущаваща ситуация попадна Джо Байдън

В поредна смущаваща обстановка попадна Джо Байдън. Този път американският президент се загуби в градината на Белия дом след събитие по засаждане на дръвчета на Южната ливада.

Обезпокоителни фрагменти от опита на Байдън да се върне назад в президентската резиденция бяха оповестени в Twitter и провокираха лавина от мнения.

Във видеото се чува по какъв начин Джо Байдън пита бодигардовете си от Сикрет сървис: " Къде отиваме? ". Президентът е упътен от гардовете, само че декларира, че желае да премине по различен път. След като сътрудниците му го твърдят, че може да прави каквото си желае, само че няма по какъв начин да се прибере, в случай че се запъти в посоката, която е избрал, Байдън обръща посоката и дружно със брачната половинка си Джил се насочва към постройката на Белия дом по верния маршрут.

Това е последният от цяла серия неуместни моменти с присъединяване на американския президент през последните месеци и още веднъж повдигна въпроса за влошеното здравословно положение на Байдън. Безбройните гафове на Джо Байдън накараха и републиканци, и демократи да се запитат кадърен ли е Джо Байдън да се кандидатира за втори мандат пред 2024 година.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР