В понеделник температурите ще бъдат между 26 и 31 градусаВ

...
В понеделник температурите ще бъдат между 26 и 31 градусаВ
Коментари Харесай

Градусите се покачват в началото на новата седмица

В понеделник температурите ще бъдат сред 26 и 31 градуса

В понеделник времето ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб северозападен, в Източна България най-вече северен вятър.

Максималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред 26 и 31 градуса, в София към 26 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен, след обяд източен вятър, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология и Българска телеграфна агенция. Максимални температури на въздуха ще са 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 20 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

Във вторник и сряда ще е най-вече слънчево, в доста региони към този момент и съвсем безшумно. Временни нараствания на облачността ще има през първия ден тук-там в източната половина от страната и над планините, без дъжд. Температурите ще се покачват и в сряда дневните ще доближават до 30-35 градуса. / Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР