В понеделник над равнинната част от страната ще преобладава облачно

...
В понеделник над равнинната част от страната ще преобладава облачно
Коментари Харесай

Първите дни на ноември: Ще има слънце, но и дъжд

В понеделник над равнинната част от страната ще доминира облачно и мъгливо време. На обособени места, основно в източните региони ще преръмява. Над планинските региони ще бъде най-вече слънчево време . Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 13° и 18°.

Привечер и през нощта против вторник над Западна и Централна България видимостта ще се усъвършенства, а облачността краткотрайно ще се раздира и понижава.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове в ниските елементи ще има мъгла. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 10°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще доминира облачно, преди обяд и мъгливо време. На места ще преръмява. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Във вторник от запад облачността бързо ще се усили и тук-там от запад на изток ще превали дъжд; по-голяма е вероятността за по-съществени количества в обособени региони в Западна България, където дневните температури ще останат към 10 градуса. В Дунавската низина вятърът краткотрайно ще се обърне от запад-северозапад. Над Източна България преди обяд ще се задържи с ниска облачност, която след обяд за малко ще намалее; там ще се усили вятърът от югозапад и дневните температури ще доближат 16-18 градуса.

В сряда облачността ще се раздра и ще намалее, само че тук-там в низините преди обяд ще бъде с мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е от южната четвърт, най-вече слаб. Преобладаващите оптимални ще са сред 15 и 20 градуса

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР