В понеделник, 19.06.2023 г., около 01.00 ч. в апартамент в

...
В понеделник, 19.06.2023 г., около 01.00 ч. в апартамент в
Коментари Харесай

Убийство на българин при спор за апартамент в Мюнхен frognews.bg

В понеделник, 19.06.2023 година, към 01.00 ч. в апартамент в жилищен блок са се намирали трима души (една жена и двама мъже на възраст от 21 до 32 години, всички български жители, живеещи в Мюнхен), се показва в известие на полицията, представено на уеб страницата Polizei.bayern.

 

Те са се скарали по към момента неизяснени аргументи. При свадата 32-годишният мъж е с прободни рани с заплаха за живота. След това 31-годишният мъж подал сигнал в Спешна помощ.

 

Полицията неотложно е осведомена от Спасително-контролния център и службите за незабавна помощ и служителите на реда са отпътували към мястото.

 

Жената и 31-годишният мъж са задържани в жилището. Пострадалият е откаран в болница от незабавния доктор с прободна рана с заплаха за живота, където по-късно е умрял.

 

" Мюнхенската престъпна полиция неотложно стартира следствие на място и извърши интензивна криминалистична работа в жилището. В жилището е открит ножът от възможното ликвидиране. Няколко поданици в засегнатата жилищна постройка и в къщи в непосредствена непосредственост също са разпитани ", се показва в отчета.

 

Арестувани са 21-годишният и 31-годишният. Точната поредност от събития и възможното самостоятелно присъединяване на двамата лица сега са обект на следствие, което се води от Комисарство 11 (Убийства).

 

По-късно двамата обвинени са освободени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР