В Поло-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които с

...
В Поло-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които с
Коментари Харесай

Трагедията е неописуема! Майка с две деца са сред жертвите в кървавото меле край Борован!

В „ Поло ”-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които с другари в още една кола отивали на посетители в Девене за празника, написа районният уебсайт bulnews.bg във връзка със станалата преди минути злополука във Врачанско. Агенция БЛИЦ напомня, че при застрашителен конфликт сред два автомобила на пътя за Борован гибелта откриха четирима души.

Пътничката от " Поло " -то е умряла на място и към момента не е извадена от колата. Шофьорът е бил жив след удара и неотложно е вдигнат и откаран с кола за спешна помощ към болница в тежко положение.

В „ Пежо”-то пък пътувало семейство – мъж, жена и двете им деца - момиче и момче от Девене, които отивали на посетители към Борован. Екипи на „ Гражданска защита”, полиция и пожарна вадиха близо 30 мин. хората отдолу под смачканите ламарини, а лекарите водеха на терен битка за животите им с елекрошок.

Майката и двете деца обаче са починали. Бащата е изваден финален от колата, имал пулс, само че също е тежко положение и е откаран в болница.

Агенция БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден при друга страховита злополука починаха майка и двете й деца. Ударът стана край Йоаким Груево, а умрялата жена се оказа зам.-кметицата на Кричим.

На мястото е същинска кланица, като сега се чака идването на още три коли за спешна помощ, които да извозят труповете на жертвите. Има също две пожарни и две полицейски коли.

Движението и в двете направления е изцяло прекратено и евентуално през идващите часове ще остане по този начин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР