В полицията усилено под и камък дири убиец. “Работим по

...
В полицията усилено под и камък дири убиец. “Работим по
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Зверско убийство в Казанлък, дирят убиеца под дърво и камък

В полицията интензивно под и камък дири палач. “Работим по няколко версии, надяваме се скоро да имаме резултат, открита е самоличността на починалия мъж, индивидът има криминалистична регистрация, само че тя е доста остаряла и не е осъждан “, заяви началникът на районно управление (на МВР) “Полиция “ в града Христо Петров.

Той удостовери, че рано заранта в петък, на 12 ноември, в съседство с вход на блок 8 в ж.к. “Изток “ е открит мъртвец на мъртъв мъж, който бил без документи за идентичност. Сигналът на телефон 112 бил признат от дежурните в 5:16 часа. При идване на място служителите на реда открили, че гибелта е вследствие на черепно-мозъчна контузия, провокирана най-вероятно с тежък предмет. Жертвата е на 53 години и живеела в прилежащ блок на квартала.
свързани новини40391на 04.11.201819753на 20.11.2017
Образувано е било досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс за съзнателно ликвидиране, казусът се следи от старозагорската окръжна прокуратура, предава " Монитор ".

На този стадий няма данни в региона да е имало пиянска кавга, само че не е изключено причинителят да е познавал добре жертвата си и да го е причакал в тъмнината за разпра.

В региона на пръсти се броят охранителните видеокамери и търси се инцидентен очевидец, който да е чул или забелязал нещо, сбито разясниха проверяващите. Блокът е на пет етажа и има три входа, в съседство са били паркирани коли на живеещи в региона. Според правосъдните медици мъжът е агонизирал най-малко 30 минути.

Преди малко повече от години в същия квартал беше осъществено двойно ликвидиране, на 15 юни 2020 година в апартамент 101 на 8-етажния блок 15 бяха открити телата на 44-годишният притежател Жельо Александров и наемателят му, 36-годишният украински жител Николай Стефанович. И двамата са умряли от голям брой прободни рани в гърдите, а сигналът на телефон 112 подал до момента в който агонизирал украинецът.
свързани новини48399на 13.04.2017
При идване на място криминалистите заварили двамата жители мъртви. Образуваното тогава досъдебно произвеждане по член 116 ал.1 т.4 от Наказателен кодекс към момента не е завършено.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР