В полицейския арест е задържана 49-годишна жена от Царево, причинила

...
В полицейския арест е задържана 49-годишна жена от Царево, причинила
Коментари Харесай

Задържаха жена, изхвърлила от автомобила 8-годишния си син

В полицейския арест е арестувана 49-годишна жена от Царево, предизвикала междинна телесна щета на 8-годишния си наследник. Разследването почнало, откакто на 1 август т.г. в Районното ръководство бил получен сигнал, съгласно който към 18.10 часа на 29 юли на " Царевски път " дамата издърпала и изхвърлила от купето на лекия си автомобил детето.

Незабавно било формирано бързо произвеждане, стартирали и голям брой оперативно-издирвателни и процесуално следствени дейности, довели до определяне на самоличността и задържане на дамата.

По искане на Районна прокуратура - Бургас ѝ е постановена насилствена мярка " задържане под стража ". На потърпевшото дете е осъществен разпит в " синя стая " в наличието на квалифицирани психолози, арбитър от Районен съд - Бургас и необикновен представител.

Бързото произвеждане е обединено с друго досъдебно произвеждане против арестуваната, формирано по отношение на подаден сигнал за това, че през непостоянен интервал от време на тази година тя е оставила без контрол и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години. Работата по случаите продължава от чиновници на Районно ръководство - Царево.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР