В политиката влизат хора без личността реализация. Познавам изключения, но

...
В политиката влизат хора без личността реализация. Познавам изключения, но
Коментари Харесай

Петър Пунчев: Нивото на политиците ни е ниско, джафкат се примитивно

В политиката влизат хора без личността реализация. Познавам изключения, само че те са доста малко. Голямата част от хората в политиката са неосъществени в живота и това е единственият метод те да си придадат значение, а и да изкарат някой лев. Това съобщи в изявление за БГНЕС дългогодишният радиожурналист Петър Пунчев.

„ Ниска начетеност, ниско равнище на фамилно образование и доста беглия досег до модерния свят, модерната просвета и модерния метод на другарство. Много хора няма да се припознаят и ще си кажат: той не приказва за мен. Истината е, че аз приказвам за всички тях – като стартираме от президента, премиера, минем през всички водачи на партии, през хората от втората и третата редица на тези най-познати политически придвижвания. Нивото е доста ниско “, счита той за българската политическа класа, както и за безспорната непоносимост, която демонстрират един към различен обособените водачи.

Според него страната ни няма същински построен политически хайлайф, защото болшинството от партиите не се отнасят съществено към основаването на нови фрагменти. Имаме една-единствена партия, която прави изключение и се отнася съществено към основаването на нови фрагменти в политиката, към тяхното образуване и обучаване. Тази партия, за жалост, е известна като етническата партия на България. Другите партии се отнасят любителски към този въпрос “, сподели още журналистът и добави: „ От тази позиция няма какво да се чудим, че едната партия е по-добре позиционирана както в стопанската система, по този начин и във основните политически структури, в сравнение с другите партии, които се джафкат по един некултурен и първичен метод “.

„ България е на кръстопът – стопански, честен, геополитически. Следващите месеци или година-две-три ще се предопредели накъде България ще поеме за идващите 10 или петнадесет години. Моята откровена вяра е тя да продължава да се развива по този не изключително лек и безпроблемен път на европейското съдействие, на съдействието със западните демокрации, на положителното съседство с „ сложни “ страни като Турция, както и с Русия на една и две ръце разстояние. Ако всичко това се сбъдне, в случай че успеем да преминем през една или две изборни акции, които, съгласно мен, предстоят през дребен период от време, ни чакат по-добри времена. Ако не успеем и се подадем на краткотрайни внушения – било от други страни, било от наши си недомислени дейности, можем да създадем огромни бели. Аз се надявам на първото “, разяснява Петър Пунчев.

Журналистът е безапелационен в едно – утежняването на медийната среда е дело на самата медийна среда. „ Нейното проваляне и нейното избавление си е нейно дело, в случай че тя не го направи, няма кой. Много по-малък е факторът политически напън, било от ръководещата партия, било от други ядра на централно и локално равнище. Важно е кой има, ръководи, управлява, възпитава и реализира медийната активност “, смята той. /БГНЕС
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР