В подкаста си Животът и други неща“ Асен и Сибина

...
В подкаста си Животът и други неща“ Асен и Сибина
Коментари Харесай

Асен и Сибина Григорови: Лили Иванова е глупава певица

В подкаста си „ Животът и други неща “ Асен и Сибина Григорови насочиха изострен коментар във връзка концерта на Лили Иванова в Народния спектакъл в петък. Те показват отвращение от „ първия балкон “, на който се видяха някогашни президенти, посланици и други, като най-голямо усещане направи в действителност почетният ръководител Ахмед Доган. Неговата фигура не бе толкоз обсъждана, колкото самата Лили Иванова и по какъв начин е съумяла да събере 800 индивида на концерта си.

„ Тая Лили Иванова се тормозя, че аз като съм се родил тя е била певица, към този момент ходя по надолнището на живота, ще умра и тя ще остане след мен да пее и Доган да ѝ върви на концертите “, съобщи Асен Григоров.

На собствен ред Сибина добавя: „ Хубаво е, че тя е певица, само че тя е доста глупава певица “. Причините - снимала се с Борисов преди изборите, а биография ѝ писали Карбовски и Валерия Велева. Отбелязва, че това е първото неполитическо събитие, на което се появява Доган, а в едно кьоше била видяла Цончо Ганев от „ Възраждане “ да си приказва с Мустафа Карадайъ от Движение за права и свободи.

„ Нито един косъм от комунистическата символика не е паднал, поддържаше се Ванга, тя Лили Иванова е Ванга на българската сцена. Жената умря преди 15 години, само че до ден сегашен се цитира. Това е облика на комунистическия окултизъм, създава се една звезда “, счита Асен Григоров, като Сибина му напомня за звездата Васил Найденов. Григоров обаче не е напълно склонен и разяснява, че артистът не е от ранга на Лили Иванова „ в ченгесарската митология “, написа tribune.bg.

„ Освен това Лили Иванова не е нищо изключително като певица, това са някакви естрадни шлагери. Хора настояват, че е плагиатствала от френски песни “, споделя още Григоров.

Двамата публицисти засегнаха и възрастта на Лили Иванова, като Григоров съпостави певицата с Гандалф от „ Властелинът на пръстените “. Хората, които посещавали концертите на певицата, пък били такива, които не желаят да излязат от комунизма и по един или различен метод още си живеят в него. Концертът ѝ пък носел чувство за 1970 година. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР