В Пловдивския окръжен съд се гледа мярката на Исмаил Айше

...
В Пловдивския окръжен съд се гледа мярката на Исмаил Айше
Коментари Харесай

Убийството в Асеновград е брутално: Циганинът Исмаил скачал върху главата на мъж заради 3 лева

В Пловдивския областен съд се гледа мярката на Исмаил Айше Асан и Митко Асенов. Те са с повдигнати обвинявания за ликвидиране, осъществено съзнателно в деня на изборите.

БЛИЦ напомня, че на 26 май в Асеновград две момчета на възраст 15 и 17 години срещнали мъж на 41 години от турски генезис. Той бил на посетители на брат си, където чествали, След вечеря, жертвата тръгнала да се прибира, само че по пътя го срещнали двете момчета. Исмаил и Митко го нападнали и му отмъкнали чантата в която имало 3 лв.. Удряли жертвата си в лицето и избягали. При побоя двамата гамени счупили носа на мъжа и го съборили на земята, описа пред публицисти прокурор Галина Мичнева.

Първа версия за злокобното ликвидиране, потресло Асеновград

Исмаил Асан на 15 години и по-големият Митко Асенов на 17 си купили бутилка алкохол. След това се върнали още веднъж на мястото, където пребили мъжа. По-малкото момче си събуло обувките и почнало да скача със все мощ по главата на жертвата, а по-късно почнал да я души. Случаен очевидец на случилото се, спрял лидер на такси и разказал какво се случва. Двамата втрещени от жестокия побой се обадили на 112. Веднага била изпратена полицейска кола и екип на незабавна помощ. Лекарите обаче единствено установили гибелта на 41 годишния мъж.

Днес в съда двамата дребни гамени бяха докарани с белезници. В момента се гледа мярката им.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР