В Пловдив и по-голямата част от страната времето днес ще

...
В Пловдив и по-голямата част от страната времето днес ще
Коментари Харесай

Облаците се задържат, идва ли нов порой към Пловдив

В Пловдив и по-голямата част от страната времето през днешния ден ще бъде слънчево, на обособени места ще има валежи. Максималните температури ще стигнат до 27°, а минималните 15. Скоростта напразно ще бъде 4-2 метра в секунда. Над Черноморието в следобедните часове ще доминира слънчево време.

Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 23-26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, в крайните южни региони краткотрайно до 4 бала. Над планините облачността ще е променлива. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен север-северозападeн вятър. Остава хладно, с оптималната температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра към 10°.

Във вторник на доста места в страната, измежду които и в Пловдив ще се заоблачи. Възможни са краткокрайни валежи от дъжд. Скоростта напразно ще намалее до 3,2 метра в секунда. Няма да има смяна в температурите, като минималните 15°, а оптималните 26°. По Черноморието през по-голямата част от деня времето ще бъде облачно, вероятни са краткотрайни превалявания.
В сряда облачността ще бъде променлива, без смяна в температурите.

В Пловдив дневните температури ще паднат до 26°, а минималните ще са 16°. Не единствено в града, а и в по-голямата част от страната, включително и по Черноморието не се чакат превалявания. Скоростта напразно ще бъде 4,4 метра в секунда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР