В Плевен по искане на Районната прокуратура е задържан 23-годишен

...
В Плевен по искане на Районната прокуратура е задържан 23-годишен
Коментари Харесай

В Плевен задържаха млад мъж за измама с продажба на пелети

В Плевен по искане на Районната прокуратура е арестуван 23-годишен за машинация с продажба на пелети, оповестиха от ведомството.

Досъдебното произвеждане е формирано на 21 септември, 2022 година Обвиняемият Т.Д. е хванат  в хода на следствието, вследствие на  извършените оперативно–издирвателни мероприятия  от чиновници  на ГДНП, бранш „ Измами “, ОДМВР- Плевен, бранш „ КПК “ и РУ-Долна Митрополия. Той е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс, за това че за да набави за себе си имотна полза поддържал у И. Г. от гр.Тръстеник подвеждане, че продава пелети за отопление и с това му предизвикал имотна щета от 100 лв..

Обвиняемият е арестуван с  постановление на наблюдаващия прокурор за период до 72 часа и довеждането му пред съда. Районен съд - Плевен е почел настояването на прокуратурата за задържане под стража на обвинения.

Разследването продължава под управлението на Районна прокуратура – Плевен.

В края на септември от Областната дирекция на МВР съобщиха, че районната прокуратура и полицията в Плевен проверяват онлайн машинация за продажба на пелети. Трима престъпно проявени мъже на възраст 26, 21 и 23 години бяха задържани на 16 септември на територията на огромен търговски обект в Русе. Операцията беше осъществена от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Плевен, ОД на Министерство на вътрешните работи в Русе и Главна дирекция " Национална полиция ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР