В писмо до депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова главният прокурор

...
В писмо до депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова главният прокурор
Коментари Харесай

В писмо до ГЕРБ Цацаров казва, че не са проверявани акциите на Нинова в Техноимпекс

В писмо до депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова основният прокурор Сотир Цацаров оповестява, че не са осъществявани инспекции за придобиване на акции от " Техноимпекс " от страна на Корнелия Нинова.

Писмото е отговор на запиване на Атанасова във връзка изявление на Нинова: " Трима прокурори са проверявали договорката на " Техноимпекс " и мен и не са разкрили нищо. Ако желаят, да я ревизират четвърти път. "

" Внесох искане за информация за " Техноимпекс " и приватизационната договорка - дали във връзка с нея или на шефа Корнелия Нинова има осъществявани инспекции от прокуратурата в който и да е миг от началото на приватизацията, т.е. 13 януари 1999 година, когато Нинова е сключила контракт и е заявила, че ще заплати 700 хиляди $ и 70 хиляди в деня на сключването му ", сподели Атанасова. Тя добави, че отговорът е, че за 18 година не са подавани сигнали, не са осъществявани инспекции и не е формирано досъдебно произвеждане по отношение на приватизационната договорка.

" Сега е моментът Корнелия Нинова да се държи като водач и да заяви цялата истина. Никой не може да си присвоява мястото на честен стожер и да лъже ", сподели Атанасова. По думите й по този начин се изкарва цялата истина за приватизацията и прехода.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР