В Петрич снощи е задържан издирвания с европейска заповед автокрадец

...
В Петрич снощи е задържан издирвания с европейска заповед автокрадец
Коментари Харесай

При случайна проверка задържаха издирван с европейска заповед автокрадец

В Петрич нощес е арестуван търсения с европейска заповед автокрадец Ярослав Димитров-Яро.
 
Ярослав Димитров-Яро се е представял с непозната персонална карта. Към 20.00 часа беше доведен в Благоевград. След направената информация беше открито, че това е роденият в Герман, Софийско, 35-годишен мъж, който има влезнала в действие 8-годишна присъда за серия автокражби в цялата страна.
 

Тъй като е търсен в цяла Европа той не може да бъде арестуван в Благоевградския следствен арест. Яро е превозен в София, с цел да бъде предаден на съответните органи, с цел да излежи присъдата си.

През 2015 година Ярослав си навлече гнева на премиера Бойко Борисов, тъй като до момента в който беше под " домакински арест ", съумя да открадне две коли. Видеозапис от наглата кражба, осъществена в столицата, обиколи обществената мрежа тогава.

Ярослав Димитров-Яро има богато престъпно минало . Той е с ефикасна присъда от 10 месеца затвор, постановена от съд в Словения, тъй като опитал да вкара в страната крадена кола. Срещу него има и общо три европейски заповеди за арест - една от Словения и две от Италия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР