В петък вечер приключи вторият ден от Откритото Първенство на

...
В петък вечер приключи вторият ден от Откритото Първенство на
Коментари Харесай

Ивана Симеонова стигна до финалния ден в Словения

В петък вечер завърши вторият ден от Откритото Първенство на Словения по голф. Състезателката на Про Голф Спортен Клуб и националния тим на България, Ивана Симеонова съумя да се пребори, да премине къта и да се класира за последните два кръга, където най-хубавите 30 ще разпределят челните места и точките за международната и европейската ранклисти.

Вторият кръг предложи много неприятности на младата ни вяра, само че мощната воля и положителната подготовка помогнаха на Ивана да остане измежду най-хубавите в един от най-силните европейски шампионати. Кръгът стартира с боги на 1-ва дупка, обезщетено незабавно с бърди още на 2-ра. Боги и пар на идващите две дупки с цел да пристигна и най-неприятният миг със мощен дъжд, гръмотевици, новоднен грийн на 5-та и отвод на формалните лица да пресечен играта, макар безапелационните, налични предспоставки за това разказани в правилника по голф. Играта през локвите донесе двойно боги на нашата състезателка и 5 удара над пара за първите девет дупки.

Втората девятка възроди играта на Ивана и тя съумя да запише един от най-хубавите резултати за деня измежду всички състезателки на славещите се като едни от най-трудните девет дупки в Европа. Прекрасни дълги удари и постоянна къса игра водеха топката на съвършени позиции за бърди на четири от дупките, само че тези благоприятни условия не бяха осъществени за огромно страдание на всички от екипа на българката. Все отново единствено +3 на девятката и краен резултат от +8 се оказаха задоволителни за класиране в битката на най-хубавите.

Днес Ивана Симеонова започва в 6:50 локално време, като в днешният, финален ден кръговете са два, а времето което състезателите ще прекарат на игрището е над 12 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР