В петък „Дер Шпигел“съобщи, че германските служби, осигуряващи сигурността на

...
В петък „Дер Шпигел“съобщи, че германските служби, осигуряващи сигурността на
Коментари Харесай

Откриха мъртъв руски дипломат пред посолството в Берлин

В петък „ Дер Шпигел “съобщи, че немските служби, осигуряващи сигурността на съветското посолство в Берлин, са разкрили мъртъв съветски посланик пред дипломатическата задача на 19 октомври.
Става дума за изпълняващ длъжността втори секретар в посолството, който е дошъл в Германия през лятото на 2019 година В публикацията се показва, че мъжът „ явно е паднал от прозореца на комплекса на посолството “. От дипломатическата задача споделиха пред списанието, че "говорим за драматичен случай " и прибавиха, че "по етични аргументи " няма да разясняват това.
Руското посолство в Германия не разяснява известията на немските медии за гибелта на 35-годишния съветски посланик в Берлин през октомври. Това оповестиха в петък пред публицисти в съветската дипломатическа задача.
„ Руското посолство в Германия не разяснява това трагично събитие по етични аргументи “, сподели чиновник на посолството. На брифинг в немското външно министерство оповестиха, че са били осведомени и осведомени с случая. „ Но няма да давам детайлности “, сподели представителят на организацията Кристофер Бургер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР