В петък, 22 юли, от 18:30 ч. отборът на Пирин

...
В петък, 22 юли, от 18:30 ч. отборът на Пирин
Коментари Харесай

Петров: Скандалният мач с ЦСКА 1948 няма да повлияе на настроението ни, искам агресия срещу Спартак Варна

В петък, 22 юли, от 18:30 ч. тимът на Пирин Благоевград гостува на новака Спартак във Варна в първи мач от третия кръг на Първа лига.

„ Орлетата “ записаха проваляне при гостуването си на Локомотив Пловдив в откриващия кръг на шампионата, а във втория кръг приключиха наедно 1:1 против ЦСКА 1948 в мач, провокирал голям брой полемики и кавги, поради съдийството на основния рефер Димо Димов.

От своя страна " соколите " изгубиха злополучно първия си мач в елита от 13 години насам, откакто отстъпиха на Славия с 0:1 с автогол в самия завършек на мача. Във втория кръг Спартак записа разгромно проваляне с 0:5 при гостуването на Левски в София.

Наставникът на Пирин Красимир Петров разкри пред клубния уебсайт на " орлетата ", че чака сложен мач против новака в елита, само че все пак желае от своите футболисти да играят атакуващ и изобретателен футбол против Спартак.

Петров добави, че свадите от дуела с отбора на Любослав Пенев няма да повлияят на настроените на отбора му.

„ Очаква ни доста сложен мач против стимулиран противник, който сподели много добра игра досега, въпреки че загуби и двата си мача. Спартак е стойностен и нападателен тим, който се старае да играе добър футбол.

По отношение на нашия тим, в този мач желая да видя стила, към който се стремим – да играем атакуващо, със самочувствие в половината на противника, да използваме творчеството на нашите футболисти.

Разбира се, би трябвало да покажем отговорност и централизация и във фаза отбрана, тъй като в противоположен случай ще загубим по този начин нужния ни баланс. Не мисля, че скандалният мач от предния кръг ще повлияе на настроението в тима. Готови сме за идния мач и се надявам да покажем стойностна игра и да се поздравим с добър резултат “, съобщи Красимир Петров.

Извън групата за мача остава контузеният Станислав Костов. В разширения състав за разлика от последния дуел са новото попълнение Мартин Смоленски и вратарят Максим Ковальов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР