В петък, 2 септември 2022 г., от 17.00 часа се

...
В петък, 2 септември 2022 г., от 17.00 часа се
Коментари Харесай

Румен Петков: От „Ляв Поглед“ нямаме претенция да бъдем партия, но имаме амбицията да споделяме знание и да казваме истината

В петък, 2 септември 2022 година, от 17.00 часа се организира среща на Движение “Ляв Поглед ” и публицистичния екип на " " с жители на гр. Раднево.
В срещата участваха доцент Валентин Вацев, съпредседателите на придвижването - Румен Петков/гл. редактор на /и Валентин Кардамски, както и Симеон Миланов - представител на придвижването.

Стараем се да задоволим потребностите от познания, разнообразни гледни точки, рационални и потребни позиции. Те все по-рядко се срещат в общественото пространство, тъй като някой не желае те да се чуват и да се изричат. “ Това сподели основният редактор на уеб страницата " " пред жителите на гр. Раднево, които бяха домакини на среща с представители на Гражданско придвижване „ Ляв Поглед “. По думите му, читателите на интернет уеб страницата имат безспорното право да преценят кой е прав и кой е крив в своята теза. „ Задълбочено обсъдихме с екипа, с който вършим уеб страницата и интернет малкия екран Поглед ТВ, дали е задоволителна работата ни, с цел да може концепциите да стигат до повече хора. Единодушни бяхме, че концепциите би трябвало да стигнат до повече наши сънародници при персонална среща с тях, както през днешния ден сме тук по ваша покана. Това роди концепцията да създадем гражданското придвижване „ Ляв взор “ . Вече бяхме в Пловдив, Казанлък, през днешния ден сме с вас в Раднево, предстоят ни срещи в доста други градове “, безапелационен беше Румен Петков. 

Главният редактор на уеб страницата посочи, че придвижване „ Ляв взор “ няма претенцията да бъде политическа партия, само че има упоритостта да споделя истината и знанието и всички гледни точки по настоящите тематики, тъй че да доближават до хората в персонални срещи.























Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР