В периода, в който аз съм изпълнителен директор на болницата,

...
В периода, в който аз съм изпълнителен директор на болницата,
Коментари Харесай

Болница Лозенец отрече за парични злоупотреби, проф. Горнев взел 72 хил. лева за 6 месеца

В интервала, в който аз съм изпълнителен шеф на болничното заведение, общото в допълнение материално стимулиране (ДМС) на всички лекари в болничното заведение възлиза на 800 хиляди лв. за шест месеца. Моето заплащане е 72 хиляди лв. за тези шест месеца. Това съобщи изпълнителният шеф на болница " Лозенец " доц.Радосвет Горнев пред Нова тв.

Думите му идват в отговор на изказванието на служебния министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров, който сподели по-рано, че към септември месец задълженията на болничното заведение са 38 млн. лв..

Служебният здравен министър сподели още, че чиновници на лечебното заведение са взимали огромни бонуси под формата на ДМС.

Кацаров загатна още, че 10 млн. лева, планувани за градежа на нова детската болница, са изчезнали.

" Група хора са употребявали повече от десетилетия базата на болница " Лозенец " за персонални цели. Сливат се три сдружения. Третото сдружение е възложителят на строителството на детска болница. Авансово е изплатило 10 млн.лв, против които няма документ, че е осъществена каквато и да е активност. Никой не слага въпросът къде изчезнаха 10 млн. лева, които са били отпуснати на сдружението " Детско здраве ", оповестено за вложител на нова детска болница ", сподели Кацаров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР