В периода до 20 април 2022 г. EVN Топлофикация гр.

...
В периода до 20 април 2022 г. EVN Топлофикация гр.
Коментари Харесай

Клиентски съвет на ЕVN Топлофикация търси клиенти с идеи

В интервала до 20 април 2022 година EVN Топлофикация гр. Пловдив набира претенденти за присъединяване в Клиентски съвет - група от клиенти, които вземат участие в полемики с представители на сдружението. Новият състав на Клиентски съвет ще бъде за интервала 2022 – 2024 г.   

В рамките на полемиките участниците в Клиентски съвет имат опция да предложат градивни хрумвания и рекомендации за активността на компанията. За  присъединяване може да се кандидатира всеки пълновръстен жител, който е ползвател на услугите на EVN Топлофикация за семейства. Ще бъдат определени до 24 участници. Участието е непринудено и безплатно. Срещите се организират най-малко два пъти годишно.  Достатъчно е претендентите да попълнят електронния формуляр за кандидатстване:

Подборът на участниците в Клиентски съвет ще се извърши при съблюдаване на условията за равнопоставеност. В компанията от 2013 година действа Клиентски съвет и в EVN Електроснабдяване - за битови клиенти, ползващи услугите на сдружението по доставка на електрическа енергия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР