В периода 6 - 8 март на посещение в страната

...
В периода 6 - 8 март на посещение в страната
Коментари Харесай

Висш генерал от НАТО е на посещение у нас

В интервала 6 - 8 март на посещаване в страната ще бъде Върховният командващ на Съюзното командване на НАТО по трансформацията военачалник Филип Лавин.

В рамките на визитата си военачалник Лавин ще се срещне с президента на Република България Румен Радев, с министър-председателя акад. Николай Денков, с министъра на защитата Тодор Тагарев и с Комисията по защита в Народното събрание.

Официалната част от визитата ще стартира със среща с началника на защитата адмирал Емил Ефтимов. Във фокуса на диалозите ще бъдат въпроси от съвместен интерес, свързани с процеса на отбранителното обмисляне на Алианса, реализиране на оперативна съгласуемост, вложения в груповата защитата и в планове с многонационално и общо финансиране, в които взе участие България.

Върховният командващ на Съюзното командване на НАТО по трансформацията военачалник Филип Лавин ще посети Военната академия „ Г.С. Раковски “ и Центъра за създаване, проучване и рационализиране на качества на НАТО за ръководство на рецесии и реагиране при бедствия в София, който е под методическото управление на Съюзното командване по трансформацията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР