В периода 28 април - 1 май през румънско-българската граница

...
В периода 28 април - 1 май през румънско-българската граница
Коментари Харесай

46 000 души са преминали през ГКПП Гюргево-Русе през почивните дни около 1 май

В интервала 28 април - 1 май през румънско-българската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюргево-Русе са минали 46 000 души и над 16 600 транспортни средства, заяви за Аджерпрес говорителката на румънската гранична полиция в Гюргево Алина Кокору. Трафикът е бил по-интезивен на излизане от Румъния, в сравнение с влизане, посочи говорителката.

В Румъния са влезнали 11 100 души и близо 5000 транспортни средства, а от страната са излезли 34 900 души и 11 600 транспортни средства. " На процедура при придвижването на хора е записано нарастване от 76 % по отношение на същия интервал на предишния месец, а при транспортните средства нарастването е с 32 % по отношение на същия интервал на месец април ", уточни говорителката на румънската гранична полиция в Гюргево, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя добави, че придвижването в интервала на почивните дни към 1 май се е осъществявало в три ленти и не са регистрирани изключителни обстановки. Времето за очакване на границата е било към 20 минути, а сега е към 10 минути.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР