В периода 27- 30 юни звездните вибрации ни зареждат със

...
В периода 27- 30 юни звездните вибрации ни зареждат със
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 юни до 1 юли

В интервала 27- 30 юни звездните трептения ни зареждат със храброст, безстрашие, даже с безрасъдна храброст.

Не пропускайте да ги вложите в креативен импулси, ентусиазъм и хрумвания. Не посягайте към тях, в случай че сте решили да се потвърждавате с упоритости.

Овен - Не е за вярване колко сте самоуверени. Нуждаете се от леко, симпатично държание на открито. Специално на 27 и на 28 юни, с цел да не вадите със личните ръце горещите кестени от огъня, предложете консилиум. Пробвайте да синхронизирате мнението си това на другите.

Телец - Бих споделила, че всичко ви е наред. Ситуацията ще се на шест, в случай че се вслушвайте в препоръки и не позволите на настроенията да ви управляват.Така показвате темперамент и ще привлечете хората към себе си. На 30 юни е допустимо да се проявят здравословни проблеми от остарялото и разумно естество.

Близнаци - Нищо забавно няма да се случи през интервала. Това не значи, че няма да се появят проблеми. Сигурна съм, че към този момент ги имате. Уплетени сте се в длъжностен разказ. На 26 и на 27 юни ще си блъскате главата по какъв начин да постъпите. Не следвайте сърцето си. То е омагьосано и не разсъждава вярно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР