В Пазарджик се проведе традиционният годишен архитектурен преглед на проекти

...
В Пазарджик се проведе традиционният годишен архитектурен преглед на проекти
Коментари Харесай

Вижте наградените след годишния преглед на архитектите

В Пазарджик се организира обичайният годишен архитектурен обзор на планове и реализации за 2017 година на членове на Съюза на архитектите в България /САБ/ и Камарата на архитектите в България /КАБ/ в регионалния град.

Най-добрите планове бяха отличени след извършено гласоподаване на присъстващите членoве на пазарджишкото сдружение на съюза и  Регионалната гилдия за установяване на призьорите от показаните планове и реализации,

В раздел „ Проекти “ първото място е за арх. Димитър Боюклиев за Жилищна постройка в с. Дъбене, а второто за плана за монумент на Васил Левски в Пазарджик на арх. Георги Сарамбелиев и скулптора проф. Величко Минеков

В раздел „ Реализации “ първо място е отредено на арх. Златослав Боюклиев за вилна постройка в курорта „ Цигов чарк “, а второто е за арх. Христо Герасимов и арх. Мими Герасимова - за апартаментен хотел във Велинград.

Подготвени са специфични грамоти и награди от САБ - Дружество Пазарджик и КАБ - Регионална гилдия Пазарджик, които ще бъдат връчени на призьорите.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР