В Патентното ведомство има две подадени заявления за регистрация на

...
В Патентното ведомство има две подадени заявления за регистрация на
Коментари Харесай

Кметът на Добрич опитва да запази марката Продължаваме промяната

В Патентното ведомство има две подадени заявки за регистрация на марката " Продължаваме промяната ". Едното е подадено от " Продължаваме промяната ", а другото е на локалната коалиция в Добрич, която взе участие с това име в сполучливата акция на кмета Йордан Йорданов, оповестява.

" Опитвали сме се да вършим срещи с " Продължаваме промяната ", само че не се е получавало ", споделя Йорданов и добавя, че разногласието ще бъде решен от Патентното ведомство.

”Доколкото знам, има тримесечен интервал за реализиране на съглашение, Ако не стигнем до такова, тъй като към този момент няма никаква индикация за срещи, отиваме по процедурата на патентното ведомство ", изяснява кметът.

Той споделя, че хората от локалната коалиция са склонни да седнат на масата за договаряния, тъй като има разнообразни разновидности. Един от разновидностите е взаимна регистрация на марката, което ще разреши всеки да си я употребява, а има и други решения.

" Но би трябвало да се стигне до съглашение сред двете страни. Към момента те не откликват на подобен вид диалози ", споделя Йорданов.

Йордан Йорданов е член на Инициативния комитет на президента Румен Радев за издигането му за втори мандат. През 2015 година той изненадващо завоюва кметския пост в Добрич против ГЕРБ като самостоятелен претендент с поддръжката на Реформаторския блок. Йорданов беше регионален координатор в Добрич на партията на Меглена Кунева – " Движение България на жителите " (ДБГ).

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР