В първия половин час предизборният дебат вървеше спокойно, но след

...
В първия половин час предизборният дебат вървеше спокойно, но след
Коментари Харесай

Кандидат-депутати си спретнаха „предизборен бой“ в студиото на „Панорама“

В първия половин час предизборният спор вървеше умерено, само че по-късно бе наранена войната в Украйна и напрежението стартира последователно да се повишава. Тогава ненадейно Витков стана, отиде до Митев и го повика на открито, с цел да се схванат „ по мъжки “.

 

„ Така се бият комунисти, това се случва, тъй като не ги тепахме преди време “, съобщи Витков, до момента в който подвикваше „ глезльо “ към Митев. След като водещият Бойко Василев съумя да разтърве двамата, Светослав Витков седна на мястото си и сподели, че „ не може да не се засегне, когато му се подмята репликата чалга артист “, тъй като, по думите му, в никакъв случай не е бил подобен.

 

„ Лидерите на Европейския съюз вместо да поставят старания за преустановяване на войната в Украйна, истерично приказват за победа на Украйна. Войната продължава поради слабите водачи на Европейски Съюз. За нас е значимо да има национално единство “, сподели Димитър Митев от „ Българска социалдемокрация – Евролевица “, представен от „ Евроком “.

 

„ Това са опорните точки на съветската агитация, това го има единствено в техните заболели мозъци – желаеме мир, само че вършим война, желаеме мир, само че убиваме дами и деца в Украйна “, съобщи Боян Расате от „ Български народен съюз “. „ Ние изрично би трябвало да се откъснем от нашата взаимозависимост от Русия “, акцентира той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР