В първия ден ще чуем сетове на едни от най-добрите

...
В първия ден ще чуем сетове на едни от най-добрите
Коментари Харесай

TheBrava Balkan Fest на 2 и 3 септември! Не пропускайте това парти!

В първия ден ще чуем сетове на едни от най-хубавите български диджеи, Dj D-Trax и Dj Dian Solo дружно с DEEP ZONE. Завършекът на вечерта ще ни върне в 90-те с най, най-култовите шлагери от този интервал. Хедлайнер в първия фестивален ден ще бъдат SNAP. Началото на празненството е в 18:00 часа.

Във втория фестивален ден - на 3 септември - ни чакат страхотни групи, които ще върнат здравото рок звучене на сцената на TheBrava Balkan Fest.

Започваме с Electric Roxy, след тях на сцената ще се качи обичаната на всички благоевградска тайфа Black Rose. Хедлайнерите на вечерта EUROSMITH са първата европейска трибют тайфа на AEROSMITH, които са утвърдени персонално от Стивън Тайлър. В тяхно осъществяване ще прозвучат незабравимите части на именитата AEROSMITH.

Вече стана ясно за какво тазгодишната визия на TheBrava Balkan Fest е толкоз цветна. Това е стилът на диското и ще поздравим всеки, който съблюдава този дрескод в първата фестивална вечер. Останалите могат да се екипират и на място с брандирана розова тениска.

Заповядайте в село Дъбрава! Мястото е познато - до кметството, началният час на концертите е 18:00!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР