В първия ден от септември започва участието на българските отбори

...
В първия ден от септември започва участието на българските отбори
Коментари Харесай

Българските отбори започват днес в Шампионската лига по мини футбол

В първия ден от септември стартира присъединяване на българските тимове в Шампионската лига по мини футбол в Херцег Нови, Черна гора. 24 тима ще се борят за званието клубен първенец на Европа в следващитв няколко дни. България е показана от републиканския отличник Тера Трак Велико Търново и DXC Technology София.

Тера Трак се падна в група с Todor Pet Bau Team от Унгария, Liten Сараево от Босна и ATS от Албания. DXC Technology пък е в група с Beerbasa Beerbasa от Азербайджан, АЕК Орадя от Румъния и La Plate del Cunde от Чехия.

В 12:00 българско време през днешния ден DXC Technology играе с доста мощния отбор AEK от Румъния в първия си мач от груповата фаза. От 15:00 часа българско време Тера Трак играе с Тодор Пет Бау от Унгария в първото си тестване за сезона.

В 19:00 часа българско време DXC Technology излиза против тима на Beerbasha, представител на европейския първенец Азербайджан, който има в състава си няколко национали от триумфа в Кошице. Beerbasha към този момент загуби първия си мач ма шампионата от G.I.C. LA PLATE DE CÜNDE PRAHA и в този момент няма място за неточности.

В 23:00 часа българско време пък играе първенецът на България Тера Трак, който се изправя против босненския Литен. Босненците взеха своя дуел с ATS Албания след триумф с 3:1 във вчерашния откриващ ден на шампионата.

Всички мачове можете да гледате на Youtube канала на European Minifootball Federation - https://youtu.be/AaK1pEcn_90. България е главен фактор в следващ европейски шампионат по мини футбол. Европейският вицешампион за ветерани Хъшове София стартира на следващия ден своя нов път в търсене на трофея в тази възрастова група.
 Отново българин измежду реферите в Шампионската лига по минифутбол Отново българин измежду реферите в Шампионската лига по минифутбол
Сред реферите на надпреварата е Емил Митев, интернационален арбитър с огромен опит, на който сигурно ще се разчита за финалните стадии.

Организационно отпред на цялата конструкция за шампионата е Борислав Александров, президент на БАМФ и Европейската федерация по мини футбол. Изпълнителният шеф на съревнованието също е българин - това е Иван Иванов, който към този момент провежда няколко надпревари под шапката на ЕМФ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР