В първата част на предаването, господин Арабаджиев разказа за традициите

...
В първата част на предаването, господин Арабаджиев разказа за традициите
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Емил Арабаджиев и Лари Бийл

В първата част на предаването, господин Арабаджиев описа за традициите при производството на черен хайвер в България, като показа, че той се изнася за Япония, Съединени американски щати и Германия. Компанията му се пробва да пробие и на други пазари, като Канада, Италия и Нидерландия. Гостът посочи какъв брой е потребен продукта, осигурявайки на организма значими витамини и аминокиселини, за което има като доказателство стоици материали в Интернет. Мисията е да се превъзпита българина, с цел да оцени този значим и скъп артикул и да го употребява по-редовно.

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, се реализира обичайна връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния.



Лари Бийл

Той показа забавен материал на тематика „ Трябва ли да балансираме живота си? ”. Става дума за това, че след ковид-пандемията, работата от отдалеченост и последвалите съкращения в тех-индустрията, усложниха пазара на труда. Въпросът е по какъв начин да си намерим подобаваща работа, която да ни носи задоволство, да намираме в нея своята еднаквост, тя да ни обезпечава положителни приходи, само че в същото време да имаме и задоволително време за персонален живот.

 Емил Арабаджиев

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри-дуото Sugarland от албума им „ The Incredible Machine ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР