В парламента продължават преговорите между ГЕРБ- и – “

...
В парламента продължават преговорите между ГЕРБ- и  – “
Коментари Харесай

Деница Сачева: Водим разговори, които смятам за конструктивни

В Народното събрание не престават договарянията сред ГЕРБ- и „ – “ (ПП-ДБ). Двете политически сили договарят по проект за съглашение за взаимно ръководство. 

„ Водим диалози, които считам, че на този стадий са градивни “, съобщи пред публицисти на влизане в Народното събрание заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ- Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

" Ще приказваме откакто приключат задачите диалози. Неслучайно не даваме изказвания, тъй като не желаеме прибързано да разясняваме това, което се случва ", добави тя.

Сачева е в преговорния екип на ГЕРБ-, в който са още вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и заместник-председателите на парламентарната група Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по и Рая Назарян.

В екипа на ПП-ДБ за договаряния са министър председателят в оставка и водачите на обединенията в обединението,, Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Разговорите започнаха вчера и завършиха късно нощес, без да бъде разгласен резултат. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР