В пълен потрес изпаднаха социалистите, дошли да изпратят в последния

...
В пълен потрес изпаднаха социалистите, дошли да изпратят в последния
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и антуражът й загърбиха Нора Ананиева в последния й път

В цялостен шок изпаднаха социалистите, пристигнали да изпратят в последния й път едно от знаковите лица на Българска социалистическа партия след смяната през 1989 година, вицепремиер на България в двете държавни управления на Андрей Луканов и зам.-председател на Народното събрание Нора Ананиева.

На поклонението в църквата " Св. София " да отдадат последна респект на проф. Ананиева се събраха доста известни социалисти, само че не се появи нито лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, нито някой от доближения й кръг червени функционери, нито даже представител на " Позитано " 20.

В същото време довиждане с една от най-ярките персони на преименуваната Българска социалистическа партия пристигнаха да си вземат, както членове на столетницата, по този начин и към този момент напуснали партията. Сред тях бяха Красимир Премянов, Румен Петков, Георги Пирински, Янаки Стоилов, Георги Божинов, Валери Жаблянов, Мая Манолова, Ангел Найденов, Красимир Янков, както и шефът на столичната организация на алените Калоян Паргов.
свързани новини53241на 22.11.2021
Социалистите потресени разясниха отсъствието на Нинова, антуража й и служителите от централата, обобщавайки, че такова е отношението на сегашната им лидерка към цялата партия и нейното бъдеще - предишното не я интересува, за бъдещето не й пука, единственото значимо за нея е да избави поста си в настоящия миг, споделиха те пред ПИК.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР