В отлично настроение и амбицирани да постигнат нови три победи

...
В отлично настроение и амбицирани да постигнат нови три победи
Коментари Харесай

Волейболистките потеглиха към Баку в отлично настроение

В чудесно въодушевление и окуражени да реализират нови три победи волейболистките на женския народен тим отпътуваха тази заран за гостуванията си на Азербайджан, Украйна и Португалия в Златната европейска лига.

Националките се изправят на следващия ден против директния си съперник за първото място в Група А, като дуелът е от 17:00 часа българско време в Баку.
 Женският народен тим по волейбол отпътува за Азербайджан @@@
" Отиваме стимулирани да реализираме още три победи. Определено Азербайджан в къщи може би ще играе по-спокойно, по-освободено и ние сме се настроили за по-тежък мач, спрямо този, който беше тук в София ", съобщи малко преди отпътуването една от главните състезателки в отбора Мария Каракашева.

" В чудесно въодушевление сме след успехите, които направихме. Претръпнахме, надиграхме освен тима на Азербайджан, само че и останалите два отбора в нашата група. Както споделих след последния ни мач, най-хубавият тим в групата сме и не мисля, че ще имаме кой знае какви компликации ", сподели Гергана Димитрова.
 Женският народен тим по волейбол отпътува за Азербайджан @@@
Тимът е едноличен водач в своя поток, откакто реализира три триумфа при семействата си в столичната зала " Христо Ботев ". Пред родна аудитория съставът воден от селекционера Иван Петков надигра поредно Португалия, Украйна и точно Азербайджан.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР