В открито съдебно заседание днес Софийският районен съд е прекратил

...
В открито съдебно заседание днес Софийският районен съд е прекратил
Коментари Харесай

Борисов и Петков са оттеглили исковете си един към друг

В намерено правосъдно съвещание през днешния ден Софийският областен съд е прекратил делото, което Кирил Петков води против Бойко Борисов. То беше спряно през април предходната година поради депутатския имунитет на водача на ГЕРБ. Още през декември съпредседателят на ПП–ДБ е отдръпнал частната си просба, само че съдът е решил да го приключи в намерено съвещание на 15 януари. В настояването за отдръпване не е нужно да се показват аргументи, съобщава  .

От своя страна още преди време Борисов също е отдръпнал желае по гражданското дело, което водеше против Кирил Петков, само че в Софийския градски съд.

Петков и Борисов се съдиха взаимно за изявления по адрес на другия. Поводът водачът на " Продължаваме Промяната " да стартира делото беше изявление на водача на ГЕРБ, че държавното управление на Петков е купувало газ на повишени цени поради комисионни. Преди да бъде спряно по делото, бяха разпитани очевидци, имаше назначени и експертизи.

Борисов пък стартира дело против водача на " Продължаваме Промяната " поради думите му: " И за тези осем хиляди лв., които ББР заплаща на месец на тази адвокатска фирма за общо два месеца, те направиха такава вест, че забравихме че става дума за три милиарда, до четири милиарда на година, които Борисов крадеше и това по какъв начин ние се опитахме да го спрем, действително изобщо остана встрани ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР