В отбора на Тотнъм се подготвят за напрегнато трансферно лято.

...
В отбора на Тотнъм се подготвят за напрегнато трансферно лято.
Коментари Харесай

Тотнъм развързва кесията в опит да убеди Конте да остане

В тима на Тотнъм се приготвят за с напрежение трансферно лято. Спортният шефът на „ шпорите “ Фабио Паратичи ще организира диалози с мениджъра Антонио Конте в Италия тази седмица, защото ще желае да убеди експерта да остане отпред на отбора, написа „ Telegraph “.

Паратичи ще направи това, като обещае на Конте, че може италианският стратег ще получи нужните средства по тази причина да притегли минимум шестима нови играчи. След като Конте класира лондончани и за Шампионската лига през идващия сезон, вярата ще бъде, че под управлението на италианеца „ шпорите “ ще могат да се борят и за освен това във Висшата лига.

Изданието разкрива и евентуалните цели на Тотнъм. Той включва централните бранители Алесандро Бастони (Интер), Глейсон Бремер (Торино), десният бек Джед Спенс (Нотингам Форест), халфовете Кристиан Ериксен (Берентфорд), който е някогашен състезател на „ шпорите “, Джеймс Уорд-Праус (Саутхемптън), Калвин Филипс (Лийдс Юнайтед) и нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус, който е желан и от огромния противник на лондончани - Арсенал.

Exclusive: Tottenham Hotspur to offer Antonio Conte six summer signings in plea for Italian to stay |, and
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР