В оставащите му броени дни на държавния пост областният управител

...
В оставащите му броени дни на държавния пост областният управител
Коментари Харесай

ГЕРБ -Варна: Призоваваме областния управител да забрани колите в Морската градина

В оставащите му броени дни на държавния пост регионалният шеф Благомир Коцев дано да направи един честен акт и да забрани придвижването на коли в Морската градина. Нека да загърби частните си бизнес ползи в името на публичните и да спре колите по алеите, както и да затвори частната синя зона до фамилния си комплекс " Хоризонт ", за която няма право.

Това приканиха на брифинг в Морската градина досегашните народни представители от ГЕРБ/СДС в 47-ото Народно събрание Павел Христов, и Бранимир Балачев.

ГЕРБ и кметът на Варна водят от години битка против трафика в Морската градина, само че най-големият жалбоподател в съда против възбраните се оказа регионалният шеф Благомир Коцев от Промяната. В същото време като замириса на избори изскочиха познатите политически аниматори като Стела Николова от Де Бъ, която комфортно не помни ролята си на природозащитничка за алеи без коли, на която се дължи цялата й политическа кариера. Тя спря пушилката си по тематиката, откогато Коцев от Промяната е регионален шеф, тъй като може и да не се вреди в възможна обща съдружна листа на Политическа партия и Демократична България за изборите наесен. Зам.-областният шеф на Демократична България Попов също не отваря дума пред шефа си в регионална админастрация за решение на казуса, сподели Павел Христов.

Защо подправената защитничка на Морската градина Стела Николова и останалите от Демократична България не питат регионалния шеф за заграбените имоти държавна благосъстоятелност  и алея за частен път  от фамилната му механа " Хоризонт ", за което излязоха изявления,  Районна прокуратура към този момент се е самосезирала и стартира инспекция, попита риторично.

Той  припомни " умнокрасивите " й изцепки като някогашен общински консултант от Демократична България –за национализация на частни имоти в Морската градина и превръщането им в поляни, като общинската хазна заплати на притежателите милиони за сметка на данъкоплатците на Варна.

Но да не се протяга ръка на палатите на хората на Иван Костов, а към този момент и на Промяната, които живеят или имат бизнес в парка и нападат всяка заповед на кмета против възбраната на коли в Морската градина.

Защо от вниманието на регионалния шеф Благомир Коцев, а и на представителите на Демократична България убягват грозните безбройно доста и противозаконни бараки в курорта Златни пясъци. Всички документи за срутване на бараките са в РДНСК, само че не се прави нищо от месеци. Как да чакаме Коцев да накара РДНС да ги събори, откакто по Костово време фамилията му се е сдобило с " Хоризонт " за жълти стотинки, сподели Бранимир Балачев. Не се протяга ръка на наши и съдружни ползи, както в Морската градина, по този начин и в Златни пясъци, което е двоен стандарт,  коментира той.

Всички документи за срутване на бараките са в РДНС, само че не се прави нищо от месеци. Как чакаме Коцев да накара РДНСК да ги събори, откакто по Костово време фамилията му се е сдобило с " Хоризонт ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР