В опасен любовен триъгълник се забърка една от най-коментираните участнички

...
В опасен любовен триъгълник се забърка една от най-коментираните участнички
Коментари Харесай

Ергенката Габи разделила НЕ-ергена от „Лудогорец” с жена му?

В рисков любовен триъгълник се забърка една от най-коментираните участнички в риалити формата " Ергенът " Габриела Иванова. Оказа се, че тя е държанка на звездата на " Лудогорец " Оливие Вердон. Първоначално за аферата й проговори друга ергенка – Виктория, в ефир. Впоследствие от общи фотоси в инстаграм от салона за хубост на Габриела стана ясно, че индивидът до нея е точно Вердон. Вчера плувкинята, която бе изгонена от формата, за първи път сама призна за връзката си с Оливие и го назова поименно.
 Вердон гушка Габриела в салона

 С двете сестри Габи (вляво) и Пам
28-годишният футболист и състезателката по плуване почнали връзка още преди старта на предаването. Габи обаче не се отказала и отишла на фотосите на остров Крит в Гърция поради сестра си Памела.

Скандалното е, че Вердон е фамилен, с жена и две деца. През цялото време той даже разгласява в обществените мрежи фотоси с тях. Националът на Бенин е съчетавал редом двете връзки. " България Днес " научи, че излезлите нескрито разкрития са напът да разбият фамилията на бранителя. Неговата публична жена е побесняла, когато научила за извънбрачната му връзка. Само преди 2 дни тя спря да следва мъжа си в обществената мрежа инстаграм, където се подвизава в прозвището c.bflk.

На повърхността излизат и други потресаващи обстоятелства, които Оливие до този миг е прикривал. Оказва се, че той финансира бизнеса на гаджето си. Вердон е записан като едноличен притежател и шеф на салона за хубост, който държат Габриела и сестра й Памела. Габи бе декларирала, че бизнесът е стартиран със " лични средства ", само че явно спонсорът е точно играчът на първенците от Разград. Фирмата, която той ръководи, е " ОУ ДЖИ БЮТИ БАР " ЕООД, сочи информация в Търговския указател. Вердон даже посещава салона и се снима с Габриела там.
 Оливие с формалната си жена и децата им

Габриела и Памела бяха изхвърлени от шоуто " Ергенът " в четвъртък вечерта, откакто търсещият своята младоженка Алек разбра, че двете са сестри и са го лъгали. Той бе още по-шокиран, че едната от тях има гадже отвън предаването.

" Единствената истина е това, че аз имам другар. Моята обстановка не е неистина, а е благородна за моята сестра ", разкри Габи пред останалите ергенки.

" Тя не стопира да приказва цялостни нелепости, за които даже сама не си има вяра ", изнерви се Алек. " Никога не ми е било по-неудобно от държанието на различен човек. Двете са още доста млади и мисля, че през днешния ден научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят верния път, само че към този момент този път е към дома ", добави Ергенът. Вчера скандалната Габриела внесе повече изясненост към взаимоотношенията си с Вердон в действителния живот.
 Съпругата му го изтри в инстаграм

" Бях отворена към Алек също. Когато бях на кастинга за " Ергенът ", нямах другар. Това, което споделях, е истината. От 2021 година не съм влизала в сериозна връзка - разгласи Габи в предаването " Преди обед " по Би Ти Ви. - Малко преди нашето тръгване директно аз не бях в някаква дълга връзка, а си открих човек, с който имаме ползи. Бях объркана, тъй като стана 6 дни преди да записваме предаването. От суматохата взех решение да не споделям на никого и да го запазя за себе си. Не споделих това на Пами, тъй като по този начин тя нямаше да може да се срещне с Алек и вероятно да открие любовта. Оливие беше срещу това да вземам участие и не му беше прелестно, само че му обясних обстановката и той трябваше да ме разбере. Не съм постъпила толкоз егоистично и преднамерено не флиртувах с Алек. Избягвах и да го поканвам на срещи ", добави скандалната ергенка.

28-годишният Оливие Вердон играе в " Лудогорец " от 2020 година насам и към този момент е записал 147 мача и 9 гола с екипа на " орлите ". Има френско поданство, само че се състезава за националния тим на Бенин, откъдето е майка му. Оказва се, че мачото е същински Дон Жуан за дамите, само че немалка част от връзките му не приключват по никакъв начин добре. Според изявления във френските медии футболистът постоянно е посягал физически на някогашните си гаджета, поради което има съществени проблеми с правораздаването.
 Пребитата от футболиста Ема Зоугари

Оливие бе упрекнат в домашно принуждение от някогашната си другарка - студентката Ема Зоугари. Драмата се разиграва в България през 2020 година. В продължение на месеци Ема твърди, че е била заплашвана да пази безмълвие. Все отново в последна сметка дамата подава тъжба против Вердон в полицейския сектор в Метц, като в обвиняванията загатва принуждение, принудително затваряне под ключ и закани за ликвидиране. Сама Ема удостоверява, че всичко това се е случило в Разград. Адвокатът на жертвата - Бертран Мерц, разкрива още по-шокиращи обстоятелства.

" Той се е опитал принудително да я принуди да отключи телефона си посредством лицево различаване, с цел да може да наблюдава неин диалог. Държал я е по този начин, че тя да не може да мръдне. Дръпнал е косата й с едната си ръка, а с другата я е стискал към гърлото. Оливие Вердон е декларирал, че ще заключи Еми в жилището си и тя повече в никакъв случай няма да види фамилията си. На няколко пъти е загатнал, че разполага с връзки, които могат да провеждат нейното изгубване и да прикрият убийството. Страхувайки се за живота си, моята клиентка е скочила от прозореца на стаята, в която е била държана принудително ", описа юристът Мерц пред френското издание 20minutes.fr. Според информацията недоволство против Оливие Вердон е било подадено и в разградската прокуратура.
 Оливие Вердон има 147 мача за " Лудогорец "

Това не е първият случай, в който бенинският национал е упрекнат в принуждение против жена. През август 2019 година футболистът е задържан в Испания поради скандал в хотел в баската столица Витория. Тогава очевидци са го видели да се държи жестоко с тогавашната си другарка и да я влачи за косата. Бордът на шефовете на клуб " Алавес ", където тогава играе футболистът, изрично се разграничава от своя състезател и декларира, че осъжда всички форми на принуждение, и то против дами. Докато играе за " Бордо ", Оливие стартира връзка с известната моделка Саманта Пейтън, която е някогашна на различен прочут състезател - Антони Марсиал. Красавицата по-късно схваща, че в действителност Вердон не е ерген и се е забъркала в следващия любовен триъгълник на скандалджията.

И въпреки всичко футболистът на " Лудогорец " не е чак толкоз неприятен и би могъл да има огромно сърце. " България Днес " научи, че той се грижи за дечица от сиропиталище в родината си Бенин. Футболистът постоянно затрупва с дарове и хранителни запаси сираците в град Уида.

" Винаги сте покрай сърцето ми и се пробвам да ви дам поддръжката си по всевъзможен метод. Знайте, че ние сме с вас ", споделя Вердон при една от визитите си в сиропиталището през 2022 година.

потърси за коментар пиарите на " Ергенът ", само че по контракт участничките нямат право да приказват, преди сезонът на предаването да е завършил. От пресслужбата на " Лудогорец " също са безапелационни, че футболистите не дават изказвания за персоналния си живот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР