В окупирания Севастопол са се чули силни експлозии, а местни

...
В окупирания Севастопол са се чули силни експлозии, а местни
Коментари Харесай

Експлозии в Крим, ударен е щабът на Черноморския флот

В окупирания Севастопол са се чули мощни детонации, а локални канали оповестяват за ракетна офанзива.

УНИАН написа, че се следи димна завеса над Севастополския залив, само че и черен пушек. Гаулайтерът на окупирания Севастопол Михаил Развожаев съобщи, че е осъществен ракетен удар по щаба на Черноморския флот, предава

" Фрагмент падна покрай спектакъл " Луначарски ". Ако откриете такива детайли, апелирам, не се приближавайте и звънете на 112. Всички служби за незабавна помощ са отишли ​​на място. Информацията за жертвите се обяснява ", написа той в Telegram.

Възможна е нова офанзива против Севастопол, сподели губернаторът Михаил Развожаев. " Моля, не напускайте центъра на града. Не напускайте постройките. Всички, които се намират наоколо до щаба на флота - при звука на сирената да се насочат към укритията ".

Движението както на коли, по този начин и по море по Кримския мост още веднъж е спряно.

На място са пристигнали всички служби на Спешна помощ, информацията за потърпевшите се обяснява.

Към 13:30 ч. бе обявено, че противовъздушната защита работи в региона на летище Белбек, а също по този начин и в гарнизона на Гвардейское и Саки.

Експлозии се чуват в региона на Бахчисарай и Симферопол, както и в региона на Первомайски и Красногвардейски.

Според свидетел дрон е паднал в Севастополския залив, както и Бахчисарай в региона на военното отделение на улицата. Забелязана е димна гъба. 

Противовъздушна отбрана е свалила ракета в региона на Бахчисарай, пишат съветски медии, базирайки се на окупационните управляващи. Руският телеграм канал " 112 " написа, че вследствие на удара са ранени шестима души.

Съобщава се, че в региона на село Почтовое всичко е в пушек. Междувременно ръководителят на окупационната администрация на Крим Сергей Аксенов съобщи, че над Крим са свалени крилати ракети. Той не уточни броя им.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР